Franchise Süreci

Reis Döner Franchise Süreci

  • Franchise adayı web sitemiz üzerinden formu doldurarak başvuru yapar.
  • Başvuru tarafımızdan incelenir, ardından başvuru sahibi ile iletişime geçilir.
  • Şubenin belirlendiği lokasyon ve mağaza fiziki olarak incelenir.
  • Mimari ekibimiz yeni şube için konseptimizi özenle planlar.
  • Planlanan konseptimiz dekorasyon ekibimiz tarafından uygulanır.
  • 3-7 hafta arası inşaat süreci tamamlanır ve şube çalışmaya hazır hale gelir.
  • Reis Döner genel merkezinden tüm gerekli tedarikler sağlanır.
  • Uzman eğitim ekibimzi tarafından şube personellerine gerekli eğitimler verilir.
  • Özel bir açılış töreni ile şube açılışı gerçekleştirilir.

Neden Franchise Olmalıyım?

- Dükkan ve Lokasyon seçiminizde yardımcı oluyoruz.
- Et işleme tesisimizde en lezzetli ve en kaliteli ürünlerimizi "Standart Lezzet ve Kalitede" üretilmesini sağlıyor, soğuk zincir bozulmadan sizlere ulaştırıyoruz.
- ISO 22000, ISO 9900 ve Helal Et Sertifikalarına, TR-34-1243 Numaralı İmalat Onay Belgesine sahip tesisimizde Gıda güvenliği prosedürlerine uygun olarak tüm hijyenik gereksinimleri gerçekleştirerek üretimimize güven katıyoruz.
- 7 senelik gıda sektöründe tecrübe birikimimizi ve markamızı sizlerle paylaşıyoruz.
- Tüm lojistik sürecini sizin için kusursuzca gerçekleştiriyoruz,
- Merkezden sürekli profesyonel destek ve personel eğitimlerini gerçekleştiriyoruz,
- Gerçek Karlılık ve Sürekli Kazanç sağlıyoruz
- Reklam ve tanıtım desteğini gerçekleştiriyoruz,
- Şubenin inşaat ve dekorasyonunu ortalama 3 - 7 hafta arasında tamamlıyoruz,
- Gerekli tüm denetim ve kontrolleri profesyonel ekiplerimiz ile gerçekleştiriyoruz,
- Her konuda sürekli desteğimizi sunuyoruz.

Instagram